Birgander ha fet un gran partit a Kazan en absència de Tomic (@Penya1930)
BÀSQUET

Simon Birgander i la Penya, junts fins al 2023

Implicació, compromís i agraÏment, les claus de l'extensió del contracte entre Birgander i la Penya

Victor LavagniniActualitzat

Simon Birgander, de 23 anys, encarna l'esperit de la Penya 2020. Un calvari per una lesió de genoll queda enrera. Avui, el pivot escandinau agraeix el suport del Joventut per haver superat una baixa de gairebé dos anys. Considera el club com la seva segona casa.

La implicació amb el club és absoluta. A l'Olímpic ho valoren, juntament amb la seva disciplina tàctica i una gran lectura del joc. No és un pivot físic, però ocupa molt espai i, molt llest, sap aprofitar els segons esforços per guanyar el rebot.

Bon jugador de pick and roll és el complement ideal d'Ante Tomic. Birgander -7,3 punts, 3,7 rebots i 10,8 de valoració- és una de les claus del bon joc del Joventut abans del brot de la Covid-19 que va afectar al vestidor. Va ser una bona aposta la d'aquell jugador que va arribar a Badalona amb 19 anys, procedent del Clavijo de la LEB or.

Renovar després de dos anys és molt important per a mi.  Va ser molt dur psicologicament, sol al gimnàs. Va ser un camí difícil, sense el club no hagués sortit d'aquella etapa tan dolenta

 

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut