Sergio Lozano diu gairebé adeu a la temporada: trencament de l'encreuat del genoll dret

El capità del Barça podria estar uns 6 mesos de baixa després de la greu lesió que es va fer al debut a la Champions contra el Pristina i aquest divendres passarà pel quiròfan
Xavi Lorente Actualitzat

El que el mateix Sergio Lozano va notar només lesionar-se s'ha acabat confirmant de manera oficial. La ressonància magnètica d'aquest dilluns al matí ha donat el diagnòstic previst: el d'Alcalá de Henares té trencat el lligament encreuat anterior del genoll dret. Una lesió que, malauradament, coneix massa bé. És la tercera vegada que està en aquesta situació. El 2015 es va lesionar en un partit a la pista d'Inter Movistar. I el 2016, durant la disputa del Mundial de Colòmbia amb la selecció espanyola.

El capità del Barça de futbol sala passarà aquest divendres pel quiròfan. L'operació la farà el seu traumatòleg de confiança, Joan Carles Monllau, el mateix que va operar-lo en les dues ocasions anteriors. A Sergio Lozano, que diu pràcticament adeu a la temporada, l'espera un llarg camí per tornar a les pistes, uns 6 mesos aproximadament, per recuperar el genoll lesionat. Lozano es conjura per tornar a guanyar aquesta nova lluita contra l'adversitat, un context en què sempre ha demostrat una gran força mental, un fort esperit de superació. En el millor dels casos, el madrileny podria arribar a jugar algun partit del tram final de la Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut