Esquerdinha, celebrant un gol en una imatge d'arxiu (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça elimina el Pristina amb una sonada golejada (9-2) i passa a vuitens de la Lliga de Campions

El Barça ha golejat el Pristina kosovar en el debut a la Lliga de Campions (9-2) i avança cap als vuitens de la competició. A la primera part, Sergio Lozano ha abandonat la pista plorant per una lesió al genoll dret

Cristina Busquets RoviraActualitzat

En l'estrena a la competició europea, el Barça gairebé ni s'ha despentinat per eliminar el campió kosovar, el Pristina. Això sí, a l'inici de partit, Miquel Feixas ha estat providencial per evitar el que hauria pogut ser el primer gol de Rukovci. El Barça també ha perdonat i Andreu Plaza ha demanat u temps mort, que ha estat el preludi del festival golejador. Dyego ha obert la llauna als dotze minuts, Esquerdinha ha fet el segon un minut més tard. Dels setze minuts, quan Daniel ha fet el tercer, fins als 19, el marcador ha anat canviant cada minut. Joselito (17') i Matheus (19') pel Barça i enmig Dervishaj (18') per acabar el primer temps amb un 5 a 1. A la primera part s'ha produït una mala notícia, la lesió de Sergio Lozano. Als catorze minuts, una entrada de Monteiro ha acabat amb el jugador blaugrana estès a la pista queixant-se del genoll dret i plorant. La lesió ha provocat que Lozano es retirés abans d'hora al vestidor.

A l'inici del segon temps, Esquerdinha, amb dos gols més, ha aconseguit el seu "hat-trick" personal. Ibishi ha fet el 6 a 2 i Povill, en aprofitar un regal del porter Krasniqui, ha marcat el vuitè del Barça. El novè l'han fet els mateixos protagonistes: Bernat Povill ha marcat assistit per Daniel.

El Barça jugarà els vuitens de final de la Lliga de campions després d'eliminar el Pristina amb una sonada golejada, però ha perdut Sergio Lozano amb una lesió al genoll dret.