Serena Williams, que defensa el títol, ha superat l'alemanya Annika Beck (Reuters)
Tenis

Serena Williams suma la victòria número 300 i Feliciano López cau a Wimbledon després de perdre amb Kyrgios

Serena Williams s'ha anotat la victòria número 300 en un Grand Slam en batre Annika Beck. L'australià Nick Kyrgios ha liquidat Feliciano López en quatre sets 6-3, 6-7 (2), 6-3 i 6-4 per passar als vuitens de final. Albert Ramos ha caigut eliminat de Wimbledon després de caure davant de Richard Gasquet (2-6, 7-6, 6-2 i 6-3).

Actualitzat

La nord-americana Serena Williams, que defensa el títol, ha superat l'alemanya Annika Beck (6-3 i 6-0) i ha sumat la seva victòria número 300 en un Grand Slam. Amb el triomf, Serena iguala a victòries Chris Evert i està a sis de la nord-americana d'origen txec Martina Navratilova.

L'australià Nick Kyrgios ha liquidat Feliciano López en quatre sets 6-3, 6-7 (2), 6-3 i 6-4 per passar als vuitens de final de Wimbledon, on serà el rival del britànic Andy Murray, segon favorit i campió l'any 2013. Kyrgios va ser el botxí fa dos anys del mallorquí Rafael Nadal, a qui va condemnar llavors amb 37 serveis directes.

El tenista barceloní Albert Ramos ha caigut davant del francès Richard Gasquet (2-6, 7-6, 6-2 i 6-3) a Wimbledon. El català, tot i començar amb una molt bona actuació, ha acabat superat per Gasquet. que s'enfrontarà a vuitens amb Isner o Tsonga. El partit es va suspendre dissabte quan Gasquet dominava per dos sets a un, i, finalment, el francès l'ha resolt en dues hores i 37 minuts.

Anar al contingut