Bàsquet

Sarunas Jasikevicius, entrenador del Zalgiris de Kaunas, dona una lliçó de vida al voltant de la paternitat

El tècnic lituà ha respost als que qüestionaven la seva decisió de donar un permís a un dels seus jugadors abans d'un important partit per poder assistir al naixement de la seva filla

Actualitzat

El Zalgiris de Kaunas que entrena Sarunas Jasikevicius està disputant els play-off de la Lliga Lituana. En les semifinals, domina 2 a 1 el Neptunas després del seu triomf en el tercer partit per 83 a 60. Un partit on no va jugar el pivot Augusto Lima, que assistia al naixement d'una filla.

Preguntat a la roda de premsa per aquesta absència, Jasikevicius va reconèixer haver-la autoritzat. I quan un periodista va qüestionar la seva decisió, la seva resposta va ser contundent: "Tens fills? Quan els tinguis, ho entendràs. És la millor experiència de l'ésser humà. Penses que el bàsquet és el més important?".

Davant la insistència d'un periodista per la importància del partit, l'entrenador del Zalgiris li ha etzibat: "Quan siguis pare entendràs que això és el més important a la vida. Llavors vens i m'ho expliques. Perquè és el millor del món. Ni títols ni cap altra cosa. Lima, emocionalment, ara és al cel, i jo estic feliç per ell".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut