CN Sabadell, CN Sant Andreu i CN Mataró, buscaran la Champions a Barcelona (LEN Aquatics)
Waterpolo

Sant Andreu-Sabadell i Olympiacos-Mataró, a la Final Four de la Champions femenina

Sortejades les semifinals de la màxima competició continental, que es disputaran a Barcelona i que oferirà Esport3 i la Plataforma 3cat

Redacció Esport3Actualitzat

Si hi ha una competició continental que té força números de ser alçada per un equip català, aquesta és la Lliga de Campions femenina, que va veure com 3 dels 4 classificats per a la final four són de casa nostra. Aquest dimarts s'ha efectuat el sorteig de les semifinals, que ha aparellat el debutant Sant Andreu amb l'Astrapool Sabadell, el vigent campió de la competició.

L'altre representant català, l'Assolim Mataró, se les haurà en l'altra semifinal amb un altre històric de la competició, l'Olympiacos grec, campió els anys 2021 i 2022.

La competició es disputarà a la piscina de la Nova Escullera de Barcelona els dies 20 i 21 d'abril.  

El sorteig de les semifinals de la Champions femenina

El Sabadell masculí, contra l'Steaua

També s'han sortejat els quarts de final de la Champions masculina, on la presència catalana és molt menys nombrosa i es limita al CN Sabadell. L'equip vallesà s'enfrontarà amb l'Steaua de Bucarest, amb l'anada a Romania i la tornada a Sabadell. Les dates de referència per a aquesta ronda són el dia 7 d'abril, per als duels d'anada, i el 27 per a la tornada.  

 

El sorteig dels quarts de final de la Champions masculina
Anar al contingut