Cheikh Sarr atén els mitjans (EFE)
Cheikh Sarr atén els mitjans (EFE)
Futbol

Dos partits de sanció a Sarr i tancament del camp del Sestao River

El Comitè de Disciplina dona la raó al porter del Rayo Majadahonda pels insults racistes que va rebre al camp del Sestao River

Redacció Esport3Actualitzat

Hi ha sanció per a Cheikh Sarr, però també per al Sestao River. El Comitè de Disciplina de la federació espanyola ha imposat un càstig de dos partits al porter del Rayo Majadahonda, expulsat dissabte passat a Las Llanas. "Per conducta contrària al bon ordre esportiu". Així figura en el redactat de la resolució.

El Comitè de Disciplina, emparant-se en el testimoni d'un informador de la federació, dona veracitat a la versió del futbolista senegalès, que va denunciar "crits i gestos racistes" d'un part dels seguidors locals. De fet, en la resolució es posa en dubte l'actuació del Sestao River davant dels fets. Es refereix a la "passiva actuació" del club.

"No pot obviar o pretendre desconèixer aquests comportaments, ni consta que hagi adoptat les mesures pertinents i necessàries que impedeixen aquests comportaments."

És per aquest motiu que el Sestao River ha estat sancionat amb la disputa a porta tancada dels pròxims dos partits que jugui com a local. I també ha estat castigat amb una multa econòmica de 6.001 euros. El Comitè també ha considerat donar per perdut el partit al Rayo Majadahonda per 3 a 0, després que els seus jugadors decidissin abandonar el terreny de joc, i li resta tres punts en la classificació.

El Sestao River nega insults a Sarr

Des del Sestao River, s'han espolsat de tota responsabilitat en el "cas Cheikh Sarr". Fins i tot, el club va emetre un comunicat, dimarts a la nit, en què negava càntics racistes dels seus aficionats cap al porter del Rayo Majadahondo. I es remetien a l'acta del partit, en què no hi constava cap incident. En el redactat, de cinc punts, hi encloïen una última advertència.

"Al Sestao River Club no li tremolarà el pols en prendre les decisions que siguin necessàries, que contribueixin a la convivència i respecte cap a totes les persones, però reclamem la pressumpció d'innocència i demanem seny perquè no hi hagi acusacions que encara no han estat provades per la justícia."

 

Anar al contingut