Un sector de l'afició blaugrana al Parc dels Prínceps (Reuters)
Barça

Sanció de la UEFA al Barça "pel comportament racista dels seus seguidors"

El club blaugrana haurà de pagar uns 32.000 euros i rep l'amenaça de no poder vendre entrades per a un desplaçament europeu si hi ha reincidència

Redacció Esport3Actualitzat

El Comitè d'Apel·lació de la UEFA ha imposat al FC Barcelona diverses multes per un import global d'uns 32.000 euros per "comportament racista del seus seguidors" durant el partit d'anada dels quarts de final de la Champions contra el PSG. La sanció inclou també la prohibició de vendre entrades per a un desplaçament de competició europea, tot i que aquesta part estarà condicionada al fet que hi pugui haver reincidència en el comportament dels seguidors blaugranes en el termini d'un any. 

A més, l'organisme continental ha exhortat els seus seguidors a posar-se en contacte amb el PSG en un termini de 30 dies per a la liquidació dels danys causats a la zona visitant del Parc dels Prínceps. 

El gruix de la multa ve arran dels insults i els gestos racistes per part d'un grup de seguidors radicals del Barça. Dos van ser detinguts per la policia francesa acusats "d'apologia de crims de guerra i injúries públiques de caracter racista". Tots dos han estat posats en llibertat, tot i que un haurà d'anar a declarar en una data encara no precisada. 



 

 


  

Anar al contingut