Samuel Umtiti durant un partit amb el Barça
Samuel Umtiti durant un partit amb el Barça
Barça

Samuel Umtiti: "A Catalunya vaig viure quatre anys en depressió"

El jugador francès ha lamentat la seva vida professional i personal durant els seus anys al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Samuel Umtiti va arribar a ser un dels millors centrals del moment. El francès va formar una gran associació amb Gerard Piqué a l'eix de la defensa del Barça, però les lesions, amb el Mundial del 2018 a l'horitzó, van aparèixer.

Umtiti es va proclamar campió mundial amb França, però no va poder recuperar el seu gran nivell. A poc a poc, el francès va perdre la titularitat al Barça i els minuts que jugava eren molt discutits per l'afició blaugrana. 

Ara, Umtiti ha parlat de les dificultats que va tenir durant la seva etapa al FC Barcelona. Ho ha fet en una entrevista a Canal+ França, on ha mostrat la seva frustració pels anys que va viure a la Ciutat Comtal.

"A Catalunya vaig passar quatre anys deprimit, no només a nivell esportiu, sinó també en la vida quotidiana. L'únic que necessitava era sentir-me estimat, útil i respectat."

"En un principi vaig sentir-me estimat i vaig jugar a un bon nivell. Llavors, vaig començar a sentir desconfiança, em vaig sentir malament i em vaig adonar que ningú creia en mi."

Nova etapa d'Umtiti

Aquesta temporada, Samuel Umtiti ha jugat a la Sèrie A cedit al Lecce. Tot i que el seu contracte amb el Barça finalitza el 2026, tot apunta que el francès tornarà a sortir com a cedit o amb una venda definitiva. El futbolista no ha amagat la seva satisfacció per haver sortit aquest any del club blaugrana.

"Aquí he trobat novament el meu somriure i estic agraït amb la societat per això."

Anar al contingut