Aquesta commemorativa samarreta de l'ascens està sent un èxit de vendes (@LleidaEsp)
Futbol

Samarreta històrica i viral en els 30 anys de l'ascens de la UE Lleida

La samarreta commemorativa dels 30 anys de l'ascens de la UE Lleida, un èxit de vendes, es lluirà diumenge al Camp d'Esports en el duel entre el Lleida Esportiu i el Penya Independent

Redacció Esport3Actualitzat

El 5 de juny del 1993, la Unió Esportiva Lleida derrotava per 3 a 0 el Badajoz al Camp d'Esports i pujava, per segona i, per ara, última vegada a la seva història, a Primera Divisió. L'ascens va suposar una fita històrica per al club i la ciutat i es manté en el record dels aficionats, molts dels quals encara guarden un model de la samarreta que l'equip va lluir aquell dia.

 

 

 

Els seguidors que no disposen d'aquesta samarreta tan preuada ara tenen una ocasió d'or per adquirir-la. Per celebrar els 30 anys d'aquell ascens, el Lleida Esportiu, l'hereu de la desapareguda Unió Esportiva Lleida, ha posat a la venda una edició limitada d'aquest model retro. De les primeres 300 unitats ja només en queden talles petites i el club n'ha encomanat una altra remesa. La botiga del Lleida és, aquests dies, un no parar d'aficionats que volen un record de l'època més gloriosa de l'equip blau.

 

 

En una realitat competitiva diferent, a la Segona RFEF, però amb molta emotivitat i nostàlgia, el Lleida Esportiu, que busca l'ascens, portarà aquesta històrica samarreta en el duel de diumenge contra el Penya Independent.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut