Futbol

S'acaba el futbol no professional i es tanca la temporada regular

La RFEF ha comunicat a les federacions territorials que dona per acabada la competició i es farà un playoff exprés d'ascens

Redacció Esport3Actualitzat

El futbol no professional tanca la temporada regular, segons ha comunicat la Federació Espanyola de Futbol als presidents de les territorials. La intenció és jugar un playoff exprés per determinar els ascensos i no fer baixar cap equip.

En la Segona B, el playoff es farà al juliol amb 4 equips i en una seu neutral, que hauria de ser un estadi habilitat per al futbol professional per comoditat d'equips, mitjans i tota la gent implicada. D'aquesta manera, el Barça B, el Sabadell i el Cornellà seran els representants catalans que optaran a l'ascens a la Segona A i el fet que no hi hagi descensos salva al Badalona i el Prat.

Pel que fa la Tercera Divisió, s'ha decidit que els quatre primers classificats de cada grup en el moment del tancament de la temporada disputin un playoff entre ells en un camp neutral, a més de no aplicar tampoc cap descens. En el cas del grup 5 de Catalunya, l'Hospitalet, el Terrassa, el Sant Andreu i l'Europa seran els equips que lluitaran per jugar a Segona B la campanya vinent.
ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut