Ronald Araujo celebrant un gol
Ronald Araujo celebrant un gol (FCB)
Barça

Ronald Araujo rep l'alta i entra a l'última convocatòria de la Lliga

Xavi Hernández convoca tots els disponibles per al darrer partit de la temporada al Camp Nou davant el Vila-real

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga, que tan llarga se li ha fet al Barça, acaba aquest diumenge al Camp Nou. Els blaugranes, segons matemàticament, no s'hi juguen res, però el seu rival, el Vila-real, sí. Els castellonencs poden quedar fora de la Conference League en cas de no aconseguir la victòria, sempre que l'Athletic Club sumi els tres punts contra el Sevilla al Sánchez-Pizjuán.

Per al partit contra els groguets, Xavi Hernández recupera Ronald Araujo, que va ser baixa a l'última jornada després de la forta topada amb Gavi. El central uruguaià apunta a titular contra el Vila-real, ja que Piqué i Eric Garcia són baixa per a demà. A la novetat d'Araujo s'hi sumen les de Jordi Alba i Frenkie de Jong, baixa a Getafe per sanció.

Partit de comiats

Per a alguns jugadors blaugranes, la de demà pot ser una oportunitat d'acomiadar-se de la seva afició. El Barça vol fer neteja de cara a la pròxima temporada i Xavi ja ha decidit quins jugadors no vol que continuïn a la plantilla. El tècnic podria aprofitar l'ocasió per donar minuts a aquells que no n'han tingut gaires durant la temporada i que, segurament, no seguiran a l'equip l'any que ve.

Anar al contingut