Leo Messi i Ronald Araujo celebrant un gol
Leo Messi i Ronald Araujo celebrant un gol (EFE)
Barça

La declaració d'amor de Ronald Araujo a Leo Messi demanant el seu retorn

El jugador uruguaià ha estat contundent pel que fa al possible retorn del davanter argentí a Can Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi acaba contracte amb el París Saint-Germain el 30 de juny i encara no té presa una decisió pel que fa al seu futur. Nasser al-Khelaïfi vol renovar l'argentí, però no és clar que aquest vulgui seguir al conjunt parisenc. A l'horitzó hi ha l'MLS, l'Aràbia Saudita... i el Barça.

Joan Laporta i Xavi Hernández no s'han tallat a l'hora de donar la seva versió sobre el possible retorn de Leo Messi al Barça. Ara, també s'hi ha sumat Ronald Araujo. El defensa uruguaià ha parlat en una entrevista a Infobae, on s'ha mostrat molt il·lusionat per tornar a jugar amb l'argentí. 

"M'encantaria que (Messi) pogués tornar. És el millor jugador del món i aquesta és casa seva. El seu retorn ens ajudaria moltíssim per intentar guanyar una altra Champions."

"Tant de bo es donin totes les possibilitats per tenir-lo aquí de nou. Tots el volem al nostre costat."

Una amistat extraesportiva

En la mateixa entrevista, Ronald Araujo ha explicat com va ser la rebuda que va tenir quan va arribar al Barça. El seu compatriota Luis Suárez i el mateix Leo Messi van encarregar-se de fer-lo sentir com a casa des del primer moment. 

"Tenim una amistat molt maca. Quan vaig arribar Suárez i Messi sempre estaven junts i m'invitaven a prendre mates amb ells. Em van rebre molt bé. Quan Suárez va marxar a l'Atlètic, vaig ocupar el seu lloc i sempre m'asseia al costat del Leo."

"És una persona espectacular i tothom sap la classe de futbolista que és. És un guanyador i ho demostra dins i fora del terreny de joc. Tots estaríem encantats que tornés a jugar amb nosaltres."

Anar al contingut