Robert: "Hem de veure com passa la nit Messi"

El secretari tècnic del Barça s'ha mostrat optimista pel que fa a la participació de Neymar a la final, però no s'ha volgut mullar en el cas de l'argentí
Actualitzat

El secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, ha volgut felicitar l'equip després del pas a la final del mundial de clubs: "Hem fet un partit molt seriós, hem estat molt centrats i hem d'estar molt satisfets pel partit que hem jugat", ha dit.

Robert no ha volgut mullar-se sobre les opcions de Messi de jugar la final: "Hem d'esperar per veure com passa la nit i aleshores podrem tenir una idea més aproximada de si pot jugar diumenge", ha dit. En canvi, ha estat més clar pel que fa a Neymar: "S'ha entrenat molt bé. Falta veure el que diuen els serveis mèdics", ha comentat.

Robert no ha volgut parlar tampoc sobre els fitxatges al mercat d'hivern: "Ja ho veurem. De moment, incorporarem Arda i Aleix, que ens ajudaran moltíssim". Posant com a exemple el partit contra el Guangzhou, el castellonenc ha comentat que "al final sempre apareix un jugador que ens dóna solucions".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut