NBA

Ricky Rubio fa el seu millor partit de la temporada però els Timberwolves perden a la pista dels Nuggets

El base català ha fet un partit molt complet, amb el seu millor registre anotador fins ara a la lliga regular, però l'equip de Minnesota no ho ha aprofitat per guanyar a Denver

Ricky Rubio ha fet el seu millor partit de la temporada amb 18 punts (però 5 de 14 en el llançament), 8 rebots, 7 assistències i 4 pilotes recuperades, però els Minnesota Timberwolves han perdut a la pista dels Denver Nuggets per 105 a 103. En un partit on tots els titulars dels dos equips han passat dels 10 punts en anotació, Karl-Anthony Towns ha firmat un triple doble (15 punts, 11 rebots, 10 assistències) pels visitants i Nikola Jokic s'ha quedat a prop en els locals (16 punts, 8 rebots, 11 assistències), la victòria final s'ha decidit per una cistella de Danilo Gallinari i un tap de Tyson Chandler.

Els San Antonio Spurs han donat descans a l'aler Kahwi Leonard, però això no els ha impedit derrotar els Phoenix Suns per 119 a 98. Pau Gasol, que ha estat titular, ha contribuït amb dobles dígits en punts, 16, i rebots, 10. Els homes alts de la franquícia texana han fet molt de mal a la pintura. A la bona feina de Gasol s'hi han sumat els 27 punts i 8 rebots de LaMarcus Aldridge i els 12 punts de David Lee.

Els Golden State Warriors han tancat el primer quart amb un claríssim avantatge sobre els Toronto Raptors, 42 a 17. Els canadencs, però, no s'han deixat anar i quan faltaven 3 minuts pel final només perdien de 5. Kevin Durant (22 punts, 17 rebots, 7 assistències i 5 taps) ha tallat la remuntada visitant amb un tap sobre DeMar DeRozan (29 punts, 5 rebots, 6 assistències) quan quedava 1 minut i mig per acabar el matx. Stephen Curry ha firmat 28 punts, 7 rebots i 7 assistències.