Ramis, durant l'entrenament (@RCDEspanyol)
Ramis, durant l'entrenament (@RCDEspanyol)
Espanyol

Ramis veu la llum amb la recuperació de Puado i Pol Lozano

El tècnic de l'Espanyol els inclourà en la convocatòria per al pròxim partit contra l'Alcorcón. "Puado està molt bé del turmell", ha dit

Redacció Esport3Actualitzat

"Està molt bé del turmell". Així ha anunciat Luis Miguel Ramis que Javi Puado ja torna a estar disponible. La seva ha estat una recuperació exprés. Ja va estar a punt d'entrar en l'última convocatòria de l'Espanyol. Diumenge, contra l'Alcorcón, fins i tot podria ser titular, si l'entrenador ho considerés oportú.

"Puado no ha perdut el ritme competitiu. Demà s'entrenarà amb normalitat. Si entra en la convocatòria, estic convençut que podria jugar els 90 minuts."

Ramis també podrà recuperar una altra peça clau. Pol Lozano va caure lesionat a l'estadi de la Ceràmica, a principis d'octubre, i podria reaparèixer en el pròxim partit. En el seu cas, però, necessitarà agafar el ritme després d'unes setmanes parat.

 

 

La visita de l'Alcorcón, el penúltim classificat de la categoria, posarà a prova la revifada dels blanc-i-blaus contra l'Elx. Ramis, però, ha catalogat el duel de "partit trampa" i ha fet una crida a la prudència.

"Hem de tocar de peus a terra. Som de Segona, com el rival. Som terrenals. Ningú no ens regalarà res. En el futbol, no se suma de sis en sis. Si diumenge, en el minut 10 no anem guanyant i ens estem lluint, no vol dir que no estiguem bé. Hem de tenir molta precaució."

Puado, amb els companys (@RCDEspanyol)
Puado, amb els companys (@RCDEspanyol)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut