Ramis desitja l'ascens de l'Espanyol
Futbol

Ramis trenca el seu silenci: "Va ser dolorós, teníem l'equip bé i estàvem convençuts d'on volíem arribar"

L'exentrenador de l'Espanyol es recupera després del cop anímic que va suposar la seva sortida de l'Espanyol. Des de la distància, obligada, confia que els blanc-i-blaus assoleixin el desitjat ascens a Primera

Redacció Esport3Actualitzat

Fa poc més d'un mes que va deixar de ser l'entrenador de l'Espanyol. El consell d'administració del club blanc-i-blau va destituir Luis Miguel Ramis després de l'empat al camp de l'Alcorcón (1-1), un resultat que baixava els pericos a la tercera posició, fora dels llocs que donen accés directe a Primera Divisió.

Des d'aleshores, el tècnic tarragoní ha preferit mantenir-se al marge i, fins ara, no s'havia pronunciat públicament. En una trobada d'exjugadors del Madrid i del Barça, amb motiu del clàssic de diumenge, Ramis confessa que la seva sortida de l'Espanyol no va ser agradable.

"Sempre és dolorós. Estàvem convençuts d'allà on volíem arribar, ho vaig dir repetidament en cada roda de premsa. Teníem l'equip bé, però són coses que passen, ho hem d'acceptar. No ho compartim, perquè ens vèiem forts, però entenem que les decisions en els clubs es prenen així."

 

Valora la feina del seu successor

El seu adeu abans d'hora no li ha fet perdre l'interès ni l'estima per l'equip blanc-i-blau. Ramis valora la feina que està fent el seu successor, Manolo González.

"Porta 5 partits sumant, que encadenats amb els nostres 4 sumen 9 sense perdre; és una bona línia per poder lluitar fins al final. Mantinc una bona relació amb el club i li desitjo el millor."

A l'espera que li puguin arribar ofertes, ja de cara a la pròxima temporada, l'exentrenador de l'Espanyol aprofita el dia per seguir formant-se i passar estones amb la seva gent.

"He estat veient futbol, preparant-me i analitzant el rendiment dels equips. A més, he estat gaudint de la família, que quan entrenes és més difícil."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut