El tècnic de l'Espanyol, Luis Miguel Ramis, en roda de premsa
El tècnic de l'Espanyol, Luis Miguel Ramis, en roda de premsa
ESPANYOL

Ramis: "Si t'adorms dos minuts a Oviedo, et pot costar el partit"

El tècnic tarragoní insisteix: vol un Espanyol intens i agressiu per optar a l'ascens

Oriol VidalActualitzat

Ramis vol el tercer triomf. Després de superar l'Elx i l'Alcorcón a casa, el tècnic confia que divendres (20.30 h) l'Espanyol trenqui a Oviedo la ratxa de tres partits sense guanyar com a visitant. Ramis adverteix, però, que al Tartiere caldrà seguir oferint una identitat molt clara per deixar enrere el mal regust dels camps del Vila-real B (3-1), Sporting (1-0) i Osca (1-1).

"En un camp com el de l'Oviedo, si t'adorms els dos primers minuts et pot costar el partit. Intentarem no deixar pensar al rival i fer-li mal. Intensitat, agressivitat, mirar de ser forts... Aquesta ha de ser la nostra línia de continuïtat en tots els partits. Després, tenim capacitat per trobar el gol."

L'Oviedo no ha perdut en els cinc últims partits com a local i té recursos ofensius. A banda del golejador Borja Bastón (cinc dianes en les últimes jornades), les rosques de l'argentí Santiago Colombatto suposen una amenaça en faltes i córners.

"Han crescut en la construcció, amb varietat d'opcions. Haurem de fer les coses molt bé i sabem que, en algunes fases, haurem de cedir-los el domini. La nostra resposta ha de ser completa."

L'Espanyol buscarà retallar la distància de cinc punts que té el líder, un Leganés que visitarà la Romareda. L'equip madrileny es va veure beneficiat de manera escandalosa contra el Racing de Ferrol, amb un penal i una expulsió inexistents just a l'equador del partit, tot i el rearbitratge del VAR. Ramis ha resolt així la polèmica:

"El mateix CTA ha assenyalat l'errada, oi? Amb el VAR s'ha de minimitzar tot això, interpretar bé les accions, perquè si no es convida els jugadors, també els nostres, a anar per terra. La gent es pregunta després si hi ha conspiracions... Sincerament, no crec que n'hi hagi: els àrbitres volen fer les coses bé, però cal millorar la interpretació: potser revisant més estona les jugades."

Els lesionats Nico Melamed (operat aquest dimarts i baixa més de dos mesos) i Víctor Ruiz són els dos únics jugadors no disponibles.

Anar al contingut