ESPANYOL

Ramis: "Jugarà Joan Garcia, el veig perfecte"

Tot i la baixa de Pacheco per molèsties, el tècnic espera el tercer triomf seguit de l'Espanyol

El moment Joan. Canvi confirmat a l'onze de l'Espanyol per rebre l'Osca demà a l'Stage Front Stadium (16:15). Pacheco serà baixa per les molèsties al coll que arrossega les últimes setmanes i, per tant, el seu lloc l'ocuparà sota els pals Joan Garcia Pons, que tindrà una nova oportunitat per reivindicar-se. Cap problema al respecte, com ha deixat clar Luis Miguel Ramis:

Fàcil: demà jugarà Joan. El veig perfecte, bé. És un gran porter, com Pacheco o Àngel Fortuño. No hi veig cap problema, que jugui l'un o l'altre. 

Tampoc s'ha recuperat a temps Calero, de manera que la línia defensiva té molts números per seguir formada a l'eix amb el trinomi Sergi Gómez-Víctor Ruiz-Cabrera. Al vestidor blanc-i-blau ho tenen clar: cal aprofitar la remuntada màgica d'Eibar i buscar el tercer triomf seguit

Per com de difícil va ser, va ser una victòria que ens dona confiança. Pocs equips són capaços d'encadenar tres victòries consecutives a aquestes alçades i demà tindrem aquesta opció. Hem gaudit el que va passar a Ipurua, però acaba una cosa i en comença una altra. Ja heu vist la unió que hi ha entre els jugadors, com ho van celebrar. És un símptoma de la responsabilitat i del treball que fan.

Ramis confia que l'equip ofereixi motius per enganxar una afició bel·ligerant als dos últims partits a casa. 

M'uneixo al missatge de Víctor Ruiz: que ens animin, que nosaltres mirarem de convèncer-los a través dels resultats. La idea és que estem junts, perquè així serem més forts. L'Osca, però, és un conjunt de nivell. Hauria d'estar més amunt. És cert que encaixen pocs gols, però nosaltres venim de fer-ne sis en dues jornades. 

El tècnic tarragoní també ha demanat calma amb Gastón Valles. L'uruguaià, protagonista en la remuntada, ha estat en boca de tothom després dels bons minuts a Eibar:

A poc a poc. He parlat amb ell, que tot va molt ràpid. Tampoc va ser una aparició estel·lar l'altre dia, no provoquem malentesos. Tot són entrevistes i paraules bones quan l'heu vist quatre estones i jo, sis. És intel·ligent i aporta varietat en aquesta posició de 9 referent. Ens anirà bé, com Omar Sadik. I en el cas d'Ian Forns és el mateix. Estan en un procés i han de seguir ajudant-nos. 

Anar al contingut