Tenis

Rafa Nadal i Roger Federer centren l'atenció dels aficionats en l'inici de Roland Garros

Aquest diumenge comença una de les grans cites anuals del món del tenis, el torneig de Roland Garros. Serà la primera vegada que un dels quatre tornejos del Grand Slam comença en diumenge, o sigui que durarà quinze dies en lloc de 14 i, per tant, hi haurà partits tres diumenges seguits. Encara queda, doncs, molt camí per endavant, però tothom espera una final entre Rafael Nadal, defensor del títol, i el suís Roger Federer, número u del món.

Actualitzat
El duel entre Roger Federer i Rafael Nadal és el que tots els aficionats esperen veure a la final de Roland Garros que es jugarà l'11 de juny. Els dos millors tenistes, amb diferència, de l'actualitat, ja es van veure les cares a les semifinals de l'any passat. Aleshores Nadal es va imposar amb certa comoditat i va rematar la feina guanyant el torneig. Ara les coses poden ser diferents, perquè Federer s'ha aplicat en la terra batuda i ja ha estat molt a prop de guanyar Nadal a Montecarlo i especialment a Roma. El suís va tenir, a la capital italiana, fins i tot dues pilotes de partit.

L'únic torneig dels quatre grans que falta en el palmarès de Federer és el Roland Garros i el suís no vol engrossir la llista de grans campions als quals falta algun Grand Slam, com ara Borg, Lendl, Wilander, Sampras, McEnroe o Becker.

D'entre els aspirants que somien a desbancar Federer i Nadal, destaca Tommy Robredo. El d'Hostalric ha estat finalista a Barcelona i en guanyar diumenge passat el torneig d'Hamburg s'ha situat setè del món.

Caldrà estar atents també al rendiment de l'alacantí David Ferrer i especialment del murcià Nicolás Almagro, de 20 anys, que ha fet una temporada de terra molt destacable. Juan Carlos Ferrero i Carles Moyà, dos excampions de Roland Garros, lluitaran per demostrar que encara poden donar guerra.

En dones, la francesa Amélie Mauresmo voldrà fer-ho bé, perquè arriba a París com a número 1 mundial, però moltes mirades estaran pendents de Martina Hingis, ja que la suïssa, després d'estar 3 anys retirada, s'ha col·locat catorzena del món en només sis mesos.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut