Futbol

Queden en llibertat amb càrrecs els dos jugadors de l'Eldenc detinguts arran de l'escàndol de la compra de partits

Nico Cháfer i Mikey Fernández, a més del tècnic Fran Ruiz, han estat alliberats després de negar-se a declarar al Jutgat d'Elda. Ells i 10 jugadors més han estat acomiadats de l'Eldenc.

Actualitzat

Els jugadors de l'Eldenc Nico Cháfer i Mikey Fernández i el tècnic Fran Ruiz han estat posats en llibertat amb càrrecs després de negar-se a declarar al Jutgat d'Elda en el cas de suposat arranjament de partits per part de l'equip. Continuen declarant el tècnic Filippo di Pierro i el gestor, Nobilo Capuani.   

Paral·lament, l'Eldenc ha reaccionat amb rapidesa arran de l'escàndol que vincula aquest equip valencià que es va descobrir arran de la golejada (12-0) encaixada al camp del Barça B.

El club ha fet fora 12 jugadors del primer equip. Ara té 10 jugadors del primer equip per preparar el partit de diumenge, al camp del Sabadell. Els juvenils acabaran de completar les convocatòries fins a final de temporada, en què es concretarà el descens a Tercera.

Cinc partits manipulats?  

Es van coneixent detalls de la trama de manipulació de partits: els inidicis apunten que l'Eldenc hauria arreglat fins a cinc partits aquesta temporada des del mes de febrer a benefici de les màfies xineses i italianes, segons apunta la Cadena COPE citant fonts de la investigació. Entre ells hi hauria un Cornellà-Eldenc (3-1) i un Eldenc-Gavà (0-1) i en cap moment es menciona que els adversaris coneguessin la trama. De fet, en aquests dos casos concrets no s'haurien aconseguit els objectius fixats per cobrar diners de les apostes. Cada jugador implicat hauria rebut fins a 60.000 euros. 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut