Els jugadors del Barça B han passat per sobre de l'Eldenc amb una golejada històrica (12-0)
Segona B

El Barça B bombardeja l'Eldenc amb una golejada de rècord i marxa llançat cap al 'play-off' d'ascens a Segona (12-0)

Els Gerard López no han tingut cap compassió del cuer i li han endossat una golejada històrica

Actualitzat

El Barça B de Gerard López segueix gas a fons cap al 'play-off' d'ascens de cap a la divisió de plata. Aquest dissabte, els blaugranes no han tingut cap compassió de l'Eldenc, darrer classificat del Grup 3 de la Segona Divisió B, i l'han bombardejat indiscriminadament, 12-0.

La tempesta de gols ha caigut durant la primera part i és que els blaugranes han marxat al descans amb 8 dianes a la butxaca. Dos hat-tricks: un de Dani Romera i un d'Alfaro, a més dels gols de Gumbau i Carbonell.

A la represa, Perea, Kaptoum, Marc Cardona i Abeledo s'han sumat a la festa marcant el novè, el desè, l'onzè i el definitiu dotzè. En acabar el partit, els jugadors de l'Eldenc no han pogut contenir les llàgrimes davant d'una desfeta que els marcarà la resta de la seva carrera esportiva. Això sí, els nois de Gerard López han tingut un gest esportiu i han consolat els seus rivals.

Amb aquest resultat, el Barça B ha aconseguit la golejada més contundent de la seva història i han superat el 8-1 que van aconseguir la temporada 92-93 davant del Vila-real quan jugaven a Segona A. D'altra banda, els blaugranes també han igualat la derrota més dramàtica de la categoria de bronze del futbol espanyol que va ser el 12-0 que l'Extremadura va clavar al Portuense el 1993.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut