ESPANYOL

Primer "sold out" de la temporada

L'Espanyol havia posat a la venda onze mil localitats per al partit de tornada de les semifinals del play-off contra l'Sporting i ara l'entrada dependrà dels socis abonats

Redacció Esport3Actualitzat

El partit decisiu que demà enfrontarà l'Espanyoll'Sporting de Gijón en la tornada de les semifinals del play-off d'ascens apunta a la millor entrada de la temporada a l'Stage Front Stadium. Aquest matí, el club ha anunciat que s'han venut totes les entrades disponibles, concretament onze mil, i ara tot està en mans dels socis abonats per saber si es bat el rècord d'afluència de la temporada. En qualsevol cas, és el primer cop que s'esgoten totes les entrades aquest curs. 

Fins ara, la millor entrada es va registrar en la jornada 38, que també va coincidir amb el partit contra l'Sporting de Gijón. Aleshores hi van assistir 25.015 espectadors.

D'altra banda, els grups d'animació la Curva i la Juvenil 1991 preparen una rebuda especial a l'equip, així com el desplegament de tifos en els prolegòmens del partit més important de la temporada. L'Espanyol defensa un 0 a 1 del partit a El Molinón i ho té tot de cara per ser a la final del play-off d'ascens.

 

Anar al contingut