Pogacar ensenya les dents a Roglic en la tercera etapa de la Itzulia

El vencedor del Tour s'imposa a la tercera etapa de la Itzulia, al davant del líder, al qual retalla quatre segons a la general. Alejandro Valverde és tercer a Ermualde després de regular en el tram final, una dura ascensió de tres quilòmetres amb trams que tenien un 20 per cent de desnivell
Josep Coch Actualitzat

Festival dels ciclistes eslovens a la tercera etapa de la Volta al País Basc, un parcial que s'ha decidit en els darrers tres quilòmetres amb final a Ermualde, un port de primera categoria. Tadej Pogacar i Primoz Roglic han donat una veritable lliçó en un coll curt, però molt exigent, amb rampes del 20 per cent de desnivell.  

Pogacar ha atacat una vegada i una altra per desfer-se de Roglic, que s'ha limitat a sortir a la seva roda. Pogacar ha portat el pes de l'ascensió fins que s'ha acabat la part més dura, ha estat aleshores quan el líder de la Itzulia s'ha posat a tirar per intentar marxar del seu màxim rival. Alejandro Valverde, a la roda dels dos favorits, ha intentat canviar de ritme i sorprendre'ls, però la resposta de Roglic i Pogacar ha estat immediata.

Els dos eslovens s'han disputat un triomf d'etapa que, finalment, s'ha decantat per al vigent campió del Tour. Tercer a la meta d'Ermualde ha estat el veterà ciclista del Movistar Alejandro Valverde. Primoz Roglic continua liderant la Itzulia, al davant de Pogacar; ara, però, amb només 20 segons de marge a conseqüència de les bonificacions.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut