Piqué, molt crític amb el Barça: "El que no es pot fer és vendre fum"
Piqué critica que es vengui que el Barça pot guanyar la Champions (Europa Press)
Barça

Piqué, molt crític amb el Barça: "El que no es pot fer és vendre fum"

L'exjugador del Barça insta la directiva blaugrana a "dir la veritat" sobre la situació real del club

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué sempre fica cullerada. I quan es tracta del Barça, l'entorn blaugrana no és impermeable a les opinions d'un dels millors defenses de la història del club i potencial president de l'entitat, segons ell mateix ha admès més d'un cop. Els escenaris on es mou ara, però, queden lluny de la institucionalitat d'una llotja, ans al contrari: Twitch alimenta encara més la verborrea natural de l'exjugador.

Piqué ha criticat que en l'entorn de l'entitat blaugrana s'hagin donat falses esperances sobre el potencial de l'equip. En una conversa amb Ibai Llanos a Twitch, Piqué ha instat la directiva del Barça a "no vendre fum" sobre les opcions de guanyar una Champions davant les dificultats econòmiques per les quals passa el club.

"El que no es pot fer és vendre fum i dir que aquí guanyarem la Champions i després no tens diners per competir."

Piqué ha assegurat desconèixer la situació econòmica del club, si bé afirma que "té pinta que no està gaire bé", per la qual cosa ha animat a explicar "la veritat" a la massa social blaugrana.

"El missatge hauria de ser: 'Confiarem en gent de la Masia, que és molt bona i té molt talent, que agafin experiència, i intentarem competir pel títol de Lliga.' El missatge no hauria de ser que lluitaràs per ser tercer o quart. És una barreja."

L'exjugador blaugrana considera que s'ha d'explicar "la realitat del que està passant", ja que el soci sempre ha demostrat estar al costat del club.

Conversa entre Piqué i Ibai Llanos a Twitch
Conversa entre Piqué i Ibai Llanos a Twitch (Twitch)

En aquest sentit, Piqué ha posat com a exemple l'etapa dels 23 anys en què Josep Lluís Núñez va ser president: "Estic veient un documental sobre Núñez i és brutal, ja que el soci va demostrar que sempre hi és quan el club el necessita". Es tracta de la docusèrie de 3Cat "Núñez", que podeu veure en aquest enllaç.

Sobre el seu futurible com a president del Barça, Piqué ha negat estar fent campanya per dirigir el club, i ha afirmat que li queden "molts anys" a la Kings League.

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut