Bàsquet - Copa del Rei

Pesic, il·lusionat amb la Copa i prudent amb el València: "El Barça està demostrant el seu caràcter guanyador"

Actualitzat

Svetislav Pesic ha tingut un moment per parlar als micròfons d'Esport3 i transmetre les sensacions abans que el Barça disputi el partit de quarts de final de Copa contra el València Basket d'aquest dijous a la tarda (19.00).

El tècnic blaugrana es mostra molt il·lusionat amb aquesta competició i l'opció de revalidar el títol; això sí, abans hauran de deixar fora de combat un rival dels més complicats:

"Sempre m'agrada una competició que es pot guanyar. He de demostrar confiança si tens un equip com el que tinc, com el Barça, que ha demostrat un caràcter guanyador. Això ajuda molt a l'hora d'encarar un torneig com la Copa. Tothom sap que és molt especial.

El València té continuïtat amb l'entrenador i amb l'equip. Juguen un gran bàsquet, han guanyat molts partits i han demostrat una gran qualitat, en especial a l'Eurolliga. L'any passat també vam jugar contra el València a la Copa i sabem que serà un duel molt igualat i haurem d'anar amb molt de compte amb el seu talent en atac."

 

Aquest dijous al matí, els blaugrana s'han exercitat al parquet del Martín Carpena per tal d'ultimar els darrers detalls de cara al duel contra el València Basket. Posteriorment han comparegut davant dels mitjans diversos jugadors del Barça.

Àlex Abrines

 

"Un partit complicat (el València), que ja ens van demostrar fa poc que ens poden coses molt difícils. Arribem amb bones sensacions i tenim ganes de demostrar que la podem guanyar. Estem en el punt de mirar de tots els equips perquè volem guanyar per tercer cop consecutiu"

 

Malcolm Delaney

 

"Personalment, faré el millor pugui. Estic concentrat només en aquesta nit. El València és un equip molt dur. Hem jugat moltes vegades i sabem que juguen molt bé. Hem jugat molt bé els últims nou partits de manera que estic força confiat. 

 

Pau Ribas

 

"Les últimes Copes ens han anat bé i venim aquí a mantenir la mateixa dinàmica. Un cop guanyes el primer partit ja pensarem en més enllà. És un títol que ells també poden guanyar. És un títol a tres partits, tothom creu que el guanyarà però esperem que siguem nosaltres"

ARXIVAT A:
ACB
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut