El Dibu Martínez fent callar l'afició del Lilla (Reuters)
Futbol

Per què el Dibu Martínez veu dues targetes grogues però no és expulsat?

El porter argentí torna a ser l'heroi en una tanda de penals, aquesta vegada per classificar l'Aston Villa a les semifinals de la Conference League

Redacció Esport3Actualitzat

Situació ben curiosa la que s'ha viscut aquest dijous a l'Estadi Pierre-Mauroy, de Lilla, i que ha tingut Emiliano Martínez com a protagonista. El porter argentí, tot i haver vist dues targetes grogues, ha pogut continuar sobre el terreny de joc en una situació tan inusual que ha estranyat els jugadors i fins i tot els narradors del matx. El Dibu, que havia vist una targeta durant el partit, ha estat amonestat de nou durant la tanda de penals. 

 

La normativa especifica que una tanda de penals es considera fora del temps reglamentari i, per tant, les sancions disciplinàries que s'hi decretin no són acumulatives amb les de la resta del partit.

El porter de l'Aston Villa ha pogut continuar al camp. I la seva participació en la tanda de penals ha estat providencial, aturant el llançament decisiu a Benjamin André per donar la classificació a l'equip de Birmingham. El Dibu Martínez, que es va convertir en l'heroi nacional per la seva actuació en la tanda de penals contra França en la final de l'últim Mundial, ha tornat a mostrar una gran sang freda.    

 

Unai Emery, entrenador de l'equip anglès, s'acosta una mica més al que seria el seu cinquè títol continental, després d'haver guanyat 3 Europa Leagues amb el Sevilla i una amb el Vila-real.
Anar al contingut