Pepe Reina durant el partit amb el Nàpols aquesta temporada (Reuters)
Futbol internacional

Pepe Reina, denunciat davant la Comissió Disciplinària de la Federació Italiana per reunir-se amb un capo de la Camorra

Segons explica a la seva pàgina web el diari "Gazzetta dello Sport", el porter espanyol del Nàpols hauria mantingut "inadequadament relacions d'amistat" amb Gabriele Esposito, ja condemnat per delictes de criminalitat organitzada, i els seus dos germans, Francesco i Giuseppe, propietaris d'una agència d'apostes, Eurobet.

Actualitzat

El porter espanyol Pepe Reina (Nàpols) i els defenses Paolo Cannavaro (Sassuaolo) i Salvatore Aronica (Palerm), han estat denunciats davant la Comissió Disciplinària de la Federació Italiana de Futbol per haver presumptament freqüentat persones vinculades a la Camorra (màfia napolitana), segons informen mitjans italians.
   
Les acusacions es basen en les indagacions que està realitzant la Direcció Antimàfia de Nàpols, la qual ha passat la informació recollida a la Federació Italiana de Futbol, ​​que ha obert una investigació. Així mateix també haurien estat denunciats pels mateixos fets els clubs als quals pertanyen actualment els jugadors, el Nàpols, el Sassuolo i el Palerm, per responsabilitat directa.
   
Segons explica a la seva pàgina web el diari "Gazzetta dello Sport", en el cas de Reina, les acusacions són d'haver mantingut "inadequadament relacions d'amistat" amb Gabriele Esposito, ja condemnat per delictes de criminalitat organitzada, i els seus dos germans, Francesco i Giuseppe, propietaris d'una agència d'apostes, Eurobet.

Aquestes relacions d'amistat, apunta el diari milanès, s'haurien concretat en "vacances, intercanvi de cortesia (disponibilitat de l'ús d'automòbils de gran cilindrada propietat de Gabriele Esposito i accés a l'àrea restringida de l'estadi San Paolo durant els partits)".
Anar al contingut