Pep Guardiola en un entrenament del Manchester City (Reuters)
Esports

Pep Guardiola desvela, sense embuts, el seu pròxim objectiu

El tècnic torna a parlar d'un somni que podria aconseguir després del seu contracte amb el Manchester City, i que ja ha explicat en altres ocasions

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola mai en té prou i vol continuar fent història. El seu objectiu més immediat és aconseguir la segona Champions consecutiva del Manchester City. La primera la va assolir la temporada passada, quan van fer el triplet. Per tant, l'objectiu més immediat del tècnic és la Lliga de Campions, però no és l'únic. Va més enllà i parla d'un segon objectiu, o més aviat, d'un somni.

Està completament centrat amb el Manchester City, però això no treu que pensi en altres projectes professionals. Guardiola assegura, en una entrevista a ESPN, que li agradaria dirigir una selecció i viure un torneig important des de la banqueta.

"M'agradaria tenir l'experiència de viure un Mundial, una Eurocopa, una Copa Amèrica, com sigui. M'agradaria viure una gran competició de seleccions. No sé quan, d'aquí 5, 10 o 15 anys, però m'agradaria jugar un Mundial com a entrenador."

Això sí, no s'ha mullat amb el nom de quina selecció prefereix entrenar.

"Per treballar en una selecció, t'han de voler i contractar, com passa amb els clubs. No sé qui em vol per treballar en una selecció."

 

Un rumor que ja s'ha fet córrer

El tècnic Pep Guardiola encara té contracte fins a l'estiu del 2025, concretament, fins al 30 de juny. Per tant, és aviat per decidir el seu proper objectiu, però ell ja ho ha deixat anar, i no és la primera vegada que ho diu. De fet, ja va córrer el rumor d'anar a entrenar a la selecció brasilera. El que és clar és que si algú l'hi proposa, podria donar un sí per resposta.

"Per treballar en una selecció, t'han de voler i contractar, com passa amb els clubs. No sé qui em vol per treballar en una selecció"

Pep Guardiola, durant un partit de la Premier (Reuters)(Reuters)

 

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut