Pedri esperant el canvi aquest dijous al Camp Nou
Pedri es va lesionar ara fa un mes
Barça

Pedri, descartat per al clàssic de diumenge contra el Reial Madrid

El migcampista blaugrana no té bones sensacions en l'entrenament d'aquest divendres i no es correran riscos

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça espera amb candeletes la reaparició de Pedri, que es va lesionar ara fa un mes en el partit d'anada de l'eliminatòria de l'Europa League contra el Manchester United. Sense ell, l'equip blaugrana ha mantingut el tipus a la Lliga i a la Copa pel que fa a resultats, però és evident que la fluïdesa del joc se n'ha ressentit. 

Tot apuntava que la seva lesió a la cuixa dreta el tindria aproximadament un mes de baixa i s'havia marcat el clàssic d'aquest diumenge com a data ideal per a la seva reaparició. 

Però, a poc més de 48 hores per al partit, la seva participació davant el Reial Madrid està pràcticament descartada a hores d'ara. Pedri va fer part de l'entrenament amb el grup aquest dijous, però en la sessió d'aquest divendres no ha notat bones sensacions.

Tant Xavi com els serveis mèdics del club estan d'acord en el fet de no prendre cap risc innecessari en el cas del canari, encara que això signifiqui no comptar amb el tinerfeny en el partit que pot decidir el campionat de Lliga.  

La baixa de Pedri per al clàssic implica també la seva baixa de la convocatòria de la selecció espanyola en la primera llista de Luis de la Fuente. 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut