Barça

Pedri, descartat per al clàssic de Copa

La recuperació va més lenta del que s'esperava i està pràcticament descartat per jugar el clàssic de Copa

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça espera amb candeletes la reaparició de Pedri, que es va lesionar ara fa un mes en el partit d'anada de l'eliminatòria de l'Europa League contra el Manchester United. Sense ell, l'equip blaugrana ha mantingut el tipus a la Lliga i a la Copa pel que fa a resultats, però és evident que la fluïdesa del joc se n'ha ressentit. 

Tot apuntava que la seva lesió a la cuixa dreta el tindria aproximadament un mes de baixa. Però en l'entrenament previ al clàssic de Lliga no va notar bones sensacions i va quedar descartat.

Segons ha avançat el "Catalunya migdia" de Catalunya Ràdio, Pedri tampoc jugarà el clàssic de Copa del 5 d'abril, i fins i tot podria estar entre 3 i 4 setmanes de baixa degut a la seva lesió al recte anterior de la cuixa dreta. La cicatrització de la lesió no evoluciona com s'esperava i això ha fet recalcular el temps de baixa.

Tant Xavi com els serveis mèdics del club estan d'acord en el fet de no prendre cap risc innecessari en el cas del canari i no es volen marcar cap data fixa per a la seva reaparició. De moment serà baixa pel partit de Lliga contra l'Elx i el de Copa contra el Madrid.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut