Paula Badosa dona per acabada la temporada
Paula Badosa dona per acabada la temporada (Reuters)
Tenis

Paula Badosa dona per acabada la temporada

La tenista, que arrossega una lesió a l'esquena des de maig, no participarà a l'Open dels Estats Units

Redacció Esport3Actualitzat

Havia de reaparèixer aquest dimarts a l'Open dels Estats Units contra Venus Williams, però no es veu en condicions. Paula Badosa continua sense recuperar-se de la lesió a l'esquena que es va fer al maig a Roma i ha decidit donar per acabada la seva temporada, dos dies abans de l'arrencada de l'últim Gran Slam de la temporada.

La tenista de Begur ho ha anunciat aquest dissabte al seu compte d'Instagram.

"Hola a tots, volia actualitzar-vos la meva situació amb la lesió. Després d'estar lluitant molts mesos per tornar a competir, dono per finalitzada la temporada. Els que em coneixeu sabeu com m'agrada competir i la dificultat de prendre aquesta decisió".

En el text explica que ho ha intentat tot per poder tornar a la pista, però que el dolor no li permet jugar.

"Ho hem intentat tot juntament amb el meu equip, però el dolor no m'està deixant avançar. Gràcies a la gent que segueix al meu costat en aquests moments durs. Ens veiem l'any que ve amb més força que mai".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

La jugadora, de 25 anys, va patir una fractura de la vèrtebra L4 per estrès el mes de maig al Masters 1000 de Roma i es va perdre Roland Garros. Va tornar a Wimbledon, però es va haver de retirar contra la ucraïnesa Marta Kostuyk a segona ronda.

Campiona a Indian Wells el 2021, Badosa va arribar a ser la número dos del món l'abril del 2022, però les seves dues últimes temporades han sigut molt complicades. La catalana ocupa actualment la posició 46 del rànquing mundial.

Anar al contingut