Pau Gasol amb la samarreta dels Bulls (Reuters)
Pau Gasol amb la samarreta dels Bulls (Reuters)
Bàsquet

Pau confirma que serà agent lliure aquest estiu i critica els Bulls en la seva carta de comiat a Kobe Bryant

L'aler pivot català, en la seva carta de comiat a Kobe Bryant, diu que vol aprofitar al màxim el temps que li queda en actiu, i vol fer-ho guanyant títols

Daniel AlentoActualitzat
Pau Gasol ha escrit una carta de comiat, publicada per "Sports Illustrated", a uns dels seus grans amics a l'NBA, l'estrella dels Lakers Kobe Bryant. L'escorta jugarà el seu últim partit com a professional aquesta matinada, davant del seu public a l'Staples Center de Los Angeles contra els Utah Jazz, una instal·lació que estarà gairebé plena tot i el preu de les entrades.

En la part final de la carta, Gasol confirma el que ja es donava per fet: que marxarà dels Chicago Bulls. El català té dos anys de contracte amb la franquícia, però al final del primer (aquest estiu) pot decidir donar-lo per tancat de forma unilateral i marxar. I això farà. En el text també aprofita per, fent servir l'exemple de Kobe, retreure al seu actual equip falta d'actitud. Aquí teniu el text:

"Vaig fitxar pels Bulls perquè volia guanyar un altre títol. No he pogut fer-ho. Trobo molt a faltar Kobe Bryant. La seva presència. La seva actitud. Pocs jugadors la tenen (...). Em va demostrar que es preocupava per mi. Em pressionava perquè esperava més de mi. Quan li importes a algú és quan et pressiona. Quan no els importes, t'ignoren. És llavors quan has de preocupar-te."

"Potser estic massa ben acostumat perquè sé com et fa sentir la victòria, i m'agrada molt aquest sentiment. M'afecta. Crec que guanyar farà més llarga la meva carrera i em motivarà a rendir més. Kobe ha tingut un impacte en la meva vida. Seré agent lliure aquest estiu, i ara estic pensant en això. Vull aprofitar al màxim els anys que em queden. Vull tornar a ser part una altra vegada d'un projecte especial."
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut