Haaland i Kovacic, enrabiats, protestant la decisió arbitral de la polèmica (Reuters)
Futbol

Partit espectacular i final polèmic en el Manchester City-Tottenham (3-3)

Indignació al conjunt "citizen" per una decisió arbitral difícil d'entendre

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester City i el Tottenham han regalat un partidàs als aficionats al futbol, que ha acabat amb repartiment de punts entre els dos conjunts (3-3) i indignació "citizen" per una decisió arbitral que li ha pogut costar la victòria.

En el minut 94, l'àrbitre ha assenyalat falta sobre Haaland quan Grealish començava a encarar el porter rival. En un primer moment, semblava que donava la llei de l'avantatge, però just després de la passada del noruec, ha aturat la jugada.

Una decisió difícil de comprendre que ha escandalitzat els futbolistes del City, sobretot un Haaland fora de si com poques vegades l'havíem vist. L'entrenador, Pep Guardiola, també ha demanat explicacions als àrbitres.

Abans d'això, el que hem vist ha estat un partit espectacular amb grans gols i alternatives en el marcador. Son (n'ha marcat dos, un en pròpia porteria), Foden, Lo Celso, Grealish i Kulusevski han estat els golejadors.

Amb aquest empat, el City cau a la tercera plaça de la Premier League amb 30 punts, a tres del líder, l'Arsenal. Per la seva banda, el Tottenham és ara cinquè amb 27 punts.

 

Anar al contingut