El Xokas, protagonista d'una nova reacció catalanòfoba
El Xokas, protagonista d'una nova reacció catalanòfoba
futbol

"Parla en castellà, cabró": la reacció del Xokas en sentir el discurs en català de Gerard Romero als Ondas

El creador del canal de Twich Jijantes FC va pujar a l'escenari del Liceu com un dels presidents de la Kings League

Redacció Esport3Actualitzat

L'streamer Joaquín Xokas Domínguez va insultar el comunicador Gerard Romero, col·laborador del Gol a gol i creador del canal esportiu de Twich Jijantes FC, per fer servir el català en la gala d'entrega dels Premis Ondas. El Xokas va reaccionar de forma furibunda i amb greus desconsideracions quan va sentir com el periodista de Vilanova i la Geltrú agraïa en la seva llengua el reconeixement a la Kings League, del qual n'és un dels presidents, com el millor programa d'entreteniment en la categoria de televisió.

La resposta irada del Xokas, gallec de 32 anys, mostra un nul respecte per la realitat plurilingüística de l'Estat amb frases com "parleu català amb els catalans":

"Parla en castellà que no t'entenem, cabró. Com em fot que en un esdeveniment que tothom està parlant en castellà i jo et vull entendre... per què no ho dius en castellà? Parleu català amb els catalans. No m'assabento del que estàs dient, i et vull entendre. M'estàs fotent."

L'equip del Departament d'Esports de 3Cat, guardonat pel documental "Unzué. L'últim equip del Juancar", o els membres d'"El búnquer" de Catalunya Ràdio van ser altres dels premiats que van fer el discurs en català.

Anar al contingut