Girona

Pablo Machín: "Si arriba una oportunitat que sigui irrebutjable, l'hauré de valorar"

L'entrenador sorià, que encara té un any més de contracte, ha admès que la seva sortida no seria difícil, tot i que ha agraït el tracte que sempre ha rebut en el club gironí

Actualitzat

L'entrenador del Girona Pablo Machín ha reconegut aquest dilluns a Sòria que està en disposició de valorar un canvi de banqueta per la temporada que ve si li arriba una oportunitat "irrebutjable". "Estem per guanyar al futbol i després per guanyar-nos bé la vida. I si arriba una oportunitat que sigui irrebutjable, l'hauré de valorar", ha manifestat el tècnic sorià a preguntes dels periodistes sobre el seu futur, en la presentació de la quarta edició del campus esportiu que porta el seu nom i que se celebra a la localitat de Navaleno.

Machín va agafar les regnes del Girona al març del 2014, amb l'equip pràcticament amb un peu i mig a Segona B, i ha aconseguit pujar-lo a Primera i convertir-lo aquesta temporada en l'equip revelació en el seu debut a la màxima categoria del futbol espanyol. L'entrenador sorià ha reconegut que Quique Cárcel, director esportiu del Girona, li va manifestar fa uns dies la intenció de reunir-se amb el seu representant per intentar allargar la vinculació contractual, "una vegada aconseguida, encara que sigui virtualment, la permanència". El tècnic, de 43 anys, ha recordat que "tinc un any més de contracte amb el Girona", encara que la seva sortida, segons ha apuntat, "no seria difícil" pel preu fixat en la indemnització.

Machín, que va entrenar el primer equip del Numància durant dues temporades abans d'anar al Girona, ha revelat que des que és al capdavant de l'equip català "sempre ha rebut alguna oferta totes les temporades, unes millors i altres menys bones, però sempre he tingut opcions de sortir".

L'entrenador sorià ha destacat que el tracte que ha rebut al Girona i el voler ser agraït l'ha decantat fins a data d'avui a continuar en l'equip català, tot i que ha deixat anar també que "sempre intuïa que hi podia haver marge de millora, però el que passa és que ara ho estem fent tan summament bé que no sé quina és la millora d'estar en un setè lloc en un equip com el Girona". Machín ha sentenciat apuntant que, "a mesura que vagin passant les setmanes, decidiré i valoraré les coses amb més tranquil·litat".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut