lliga de campions

Onana s'escalda a l'infern turc i deixa el seu United al límit del precipici (3-3)

Errades clau del porter camerunès permeten que el Galatasaray eixuguin l'avantatge en dues ocasions

Redacció Esport3Actualitzat

Tot el que no fos guanyar a Istanbul era una mala notícia per al Manchester United. El 3-3 final posa els diables vermells a un pas del precipici de la Champions. L'empat els condemna a esperar una carambola a l'última jornada, en què el requisit indispensable, però no çunic serà vèncer el campió de grup, el Bayern de Múnic.

Ni el 0-2 –Garnacho i Bruno--, ni l'1-3 --el tercer ha estat obra de McTominay-- han estat prou coixí pels de Ten Hag. Un Galatasaray combatiu com feia anys que no es veia ha empatat a base d'empenta i un ingredient aportat pel rival: noves errades d'Onana.

Si la primera temporada del camerunès al Regne Unit està sent per oblidar, a la Champions s'ha convertit en un malson quinzenal. Aquest dimecres s'ha introduït una centrada del marroquí Ziyech que semblava inofensiva. Escaldat a l'infern turc. El nom de De Gea, propietari de les malles vermelles durant més d'una dècada, tornarà a sonar amb força al mercat d'hivern. Potser aleshores el United ja està fora d'Europa. 

Tothom content a l'Allianz

L'empat a Turquia ha estat una bona notícia per al Copenhaguen, que ha saltat a l'Allianz sabent que depenia d'ell mateix per donar la sorpresa i ser l'equip que acompanyi al Bayern als vuitens. Fent un partit seriós, danesos i alemanys han signat un empat sense gols que ha semblat un pacte de no agressió.

Tothom content. El Copenhaguen ha de guanyar en l'última jornada contra el Galatasaray.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut