Picas, satisfeta amb la seva motxilla a les espatlles després de l'aventura a la T1 (@nuriapicasoficial)
Curses de muntanya

Núria Picas: robatori, persecució de pel·lícula i final gairebé feliç a l'aeroport de Barcelona

La campiona catalana de curses de muntanya relata la seva aventura amb un lladre a la T1

Redacció Esport3Actualitzat

Ja ho avisen a la megafonia de l'aeroport de Barcelona: "Vigilin les seves pertinences." Per desgràcia, els robatoris entre els viatgers estan a l'ordre del dia, però aquest lladre en concret no sabia a qui s'estava enfrontant. El delinqüent va creure que es podria escapar corrent amb el botí, però havia topat amb una de les millors corredores de trail running: Núria Picas.

La guanyadora de l'Ultra Trail del Mont Blanc el 2017 ha sorprès a tothom explicant a les xarxes socials que li havien robat la motxilla a la T1 de l'aeroport del Barcelona

La guanyadora de l'Ultra Trail del Mont Blanc el 2017 ha explicat als seus seguidors que després del robatori ha iniciat una persecució per atrapar el lladre i recuperar les seves pertinences, que incloïen el passaport i el mòbil, entre d'altres. L'esportista catalana ha assegurat que, fins i tot, ha acabat reduint el lladre.

Amb tot, Picas també ha expressat la seva indignació perquè els membres de seguretat de l'aeroport han deixat que el delinqüent se n'anés un cop l'havia immobilitzat.

Núria Picas va participar el passat cap de setmana a la prova de Marathon de la The North Face Transgrancanaria (84 km), però es va haver de retirar al quilòmetre 40 per unes molèsties al genoll. Al seu calendari d'aquest any té previst córrer de nou l'Ultra Trail del Mont Blanc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Anar al contingut