Núria Castán ha guanyat aquesta temporada dues de les tres proves del circuit FWT
FREERIDE

La snowboarder Núria Castán guanya l'FWT de Geòrgia

Amb aquest triomf la surfista de neu d'Almoster s'ha classificat per disputar les dues proves finals del circuit del Freeride World Tour 2024

Miquel RibasActualitzat

Núria Castán s'ha assegurat la presència a les dues proves finals del Freeride World Tour 2024 després de guanyar la competició de snowboard disputada a l'entorn de l'estació d'esquí de Tetnuldi, a Geòrgia. La catalana ha fet una línia de baixada fluida i segura, però sense arriscar més del compte per poder culminar el descens sense cap caiguda.

La rider d'Almoster s'ha refet de l'actuació de Kicking Horse Golden a les muntanyes Rocoses canadenques, on va caure a la part alta del traçat al picar contra la punta d'una roca. A més, a posteriori es va saber que Castán havia competit amb material prestat, tant la roba com la planxa, de resultes d'haver perdut l'equipatge.

La surfista de neu d'Almoster (Reus) va començar el Freeride World Tour 2024 amb una victòria balsàmica a Verbier que difícilment oblidarà. La snowboarder catalana tornava a la competició, on feia menys d'un any havia viscut una experiència traumàtica en quedar sepultada per una allau de neu durant deu minuts. Castán va necessitar l'ajuda d'un psicòleg per superar la por i tornar a la competició.

(Copyright/ D. Dahher/Freeride World Tour)

Esgarrifosa patacada de l'aranès Abel Moga  

No ha tingut tanta sort l'aranès Abel Moga, que en la modalitat d'esquís ha tingut una patacada esgarrifosa en la part intermèdia del descens. Una caiguda sense conseqüències, a banda d'un fort cop a l'espatlla esquerra. A la mateixa prova, ha competit l'espanyol Thibault Magnin, que ha estat discret i ha acabat en la dinovena posició.

 

 

Anar al contingut