La fanzone del Barça a la final masculina de Copa del Rei 2016-17, disputada a Madrid contra l'Alabès

Novetat important per a l'afició del Barça que es desplaci a la final de Bilbao

Per primera vegada la UEFA aplicarà una mesura habitual a les prèvies de les finals masculines
Redacció Esport3 Actualitzat

Novetat important per als gairebé 10.000 blaugranes que es desplaçaran a Bilbao per viure la final de la Champions 23-24. Segons ha avançat RAC1, la UEFA instal·larà una fanzone per als aficionats del Barça a la capital biscaïna. La ubicació exacta d'aquest espai, que se situarà als voltants de San Mamés, s'ha de concretar els propers dies i cal d'esperar que compti amb els serveis habituals de bar, lavabos i animació musical per amenitzar l'espera.

Serà el primer cop que la UEFA habilitarà una fanzone en una final de la Champions femenina, una mesura habitual a les finals masculines, tant de la màxima competició continental com de la Copa del Rei, per exemple.

Les entrades de Bilbao, esgotades enmig de l'enrenou

Dimarts al migdia el Barça va posar a la venda les entrades per a la final de Bilbao, que es jugarà el dissabte 25 de maig a les 18.00 a San Mamés. El club disposava de 7.400 entrades per viure la final, més 2.000 que va alliberar l'Olympique de Lió. El Barça les va posar a disposició de socis i sòcies a les 12.00, suposadament en exclusiva durant 24 hores. Es va dir que la compra seria exclusiva per a socis les primeres 24 hores, però tothom qui va voler en va poder comprar. Per què?

Qualsevol persona va poder comprar entrades

El club havia anunciat que les 9.400 entrades es posarien a la venda dimarts amb accés exclusiu per als socis, encara que finalment tothom qui va voler va poder adquirir localitats mitjançant l'enllaç distribuït pel Barça, tant socis del club com no socis.

El correu enviat als socis i sòcies blaugranes

Els socis i sòcies van rebre un correu a les 12.00 en què s'avisava que s'obria el procés de venda, però, un cop accedien a l'enllaç que figurava al correu, el procés per comprar les entrades no limitava l'accés als no socis i en cap moment no es demanava cap credencial.

El motiu? La Federació Espanyola de Futbol va ser qui va gestionar aquestes transaccions: no es van fer des de la web del FC Barcelona i des de la pàgina federativa no hi havia cap filtre per identificar qui era soci i qui no. Una gestió que ha provocat la indignació de les penyes del Barça.

Un cop dins l'enllaç de l'RFEF, tothom podia comprar entrades, que s'han esgotat en qüestió de minuts

Abans de les 12.30 de dimarts ja s'havien esgotat les entrades de les dues categories.

El Barça en demana més però no en queden

Davant d'aquest allau de demanda, el Barça ha comunicat que ha fet una petició addicional a la UEFA per aconseguir més entrades per als socis i altres col·lectius que s'han quedat sense entrades. Tot i això, RAC1 ha informat que no es posaran més entrades a la venda, tot i que la UEFA encara en disposa d'unes 300, que podria reassignar al Barça. La resta, tot venut.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut