BARÇA

Nova retallada en el límit salarial del Barça

L'entitat blaugrana continua excedida i, amb la situació actual, els fitxatges a l'estiu són inviables

Redacció Esport3Actualitzat

LaLiga ha publicat els nous límits salarials després d'haver-se tancat el mercat d'hivern. El del Barça ha quedat situat en els 204 milions, fet que suposa una davallada de gairebé 65 milions respecte al límit que tenia en acabar el mercat d'estiu (270 milions).

L'entitat blaugrana, a més, continua excedida perquè, segons va explicar Javier Tebas fa uns dies, la massa salarial actual supera de poc els 400 milions d'euros. Això significa que el Barça ho té molt complicat per poder operar al mercat d'estiu amb la regla de l'1/1. Només una venda important i l'arribada dels 40 milions d'euros pendents de l'operació Libero situarien el club barcelonista en una situació més òptima. 

Cal recordar que el Barça va passar de 648 milions després del mercat d'hivern del 2023 als 270 del mercat d'estiu perquè ja havia caducat l'efecte financer de les palanques. 

El Girona, gairebé igual que al mercat d'estiu

El límit salarial del Girona se situa, després d'aquest mercat d'hivern, en els 52.000 euros, pràcticament calcat al que tenia en tancar el mercat d'estiu. 

Límits salarials de tots els equips de Primera i Segona

 

El Reial Madrid és qui encapçala aquest rànquing, amb un límit salarial de més de 720 milions d'euros, molt lluny del segon classificat, que és l'Atlètic de Madrid, amb 296. L'Espanyol, per la seva banda, se situa en els 9 milions i mig d'euros.

El limit salarial és la quantitat màxima que cada club pot destinar a la confecció de les plantilles i inclou la despesa en jugadors, primer i segon entrenador, preparador físic del primer equip i també les despeses dels filials, el planter i altres seccions. 

 

Anar al contingut