Paula Badosa abandona una pista amb el cap cot
Paula Badosa abandona una pista amb el cap cot
tenis

Nova decepció d'una Paula Badosa que no troba la sortida del bucle

L'empordanesa suma un nou revés i fa oficial la seva baixa al torneig d'Abu Dhabi, un WTA 500

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa no aconsegueix sortir del bucle d'infortuni que està marcant els seus últims anys com a professional. Una espiral de lesions, abandonaments i absències en alguns dels millors tornejos del circuit. L'última decepció s'ha conegut en les darreres hores, quan s'ha fet oficial la baixa de Badosa a Abu Dhabi, un torneig WTA 500 en què havia de debutar aquest mateix dimarts davant la ucraïnesa Anhelina Kalinina.

Divendres, la número 83 del món respirava alleujada després de l'última retirada en ple partit, la 31a de la seva carrera. Els problemes a l'esquena que van frustrar el seu camí a l'Obert de Tailàndia no van suposar una recaiguda de la lesió que la va apartar de les pistes la segona meitat del 2023. Però l'empordanesa, de 26 anys, es va desplaçar aquest diumenge des de Dubai a Abu Dhabi per fer oficial la seva baixa. Sense que Badosa hagi fet pública cap actualització del seu estat físic, és de suposar que les molèsties no han remès del tot.

Al primer Grand Slam de l'any, Austràlia, Badosa va caure en tercera ronda en dos sets a mans de la nord-americana Amanda Anisimova. La parada següent del calendari femení és Doha, de l'11 al 17 de febrer. Massa just perquè sigui la seva sortida del bucle?

 

Anar al contingut