Imatge al camp del Molins de Rei durant la baralla entre pares i l'entrenador
Futbol

Nous actes violents al futbol català: un àrbitre agredit a Esplugues i una brutal pallissa a un entrenador a Cornellà

La violència en el futbol segueix sent una repte difícil d'eradicar, més encara si els joves que practiquen aquest esport i futures estrelles no reben influències positives

Xavi VegasActualitzat

Lamentable que un partit acabi a cops, ja sigui entre els mateixos jugadors, des de les grades o cap als àrbitres. I més lamentable encara que l'espectacle es vegi en una trobada entre nois joves. Les males maneres i les agressions segueixen sent una noticia constant cada cap de setmana al futbol català. Sense anar més lluny, el cap de setmana també hi va haver incidents a l'Espluguenc B-La Florida, equips del grup 12 de Quarta Catalana. L'àrbitre va ser agredit per diversos jugadors al final del partit (2-2).

Precisament, després de la presentació de la campanya de sensibilització de la Federació Catalana de Futbol, que va dirigida a tots els espectadors de futbol i futbol sala, es segueixen repetint incidents molts desagradables. La campanya de la FCF pretenen conscienciar  totes les persones que assisteixen a les instal·lacions de futbol i futbol sala que la violència, tant verbal com física, no té cabuda enlloc. L'objectiu final de la campanya és aconseguir eradicar la violència de l'entorn del futbol. 

En aquest dos vídeo podeu veure els fets que van passar aquest cap de setmana a Esplugues i a Cornellà en un partit de cadets de la Segona Divisió de Barcelona. Jugaven el Fontsanta Fatjó de Cornellà de Llobregat i el Molins de Rei:

Anar al contingut