Dragisa Gudelj jugant amb el Còrdova (@CòrdovaCF_ofi)
FUTBOL

Nou ensurt cardíac per a Dragisa Gudelj sense conseqüències

El jugador del Còrdova ha tingut un altre ensurt cardíac en el duel davant el Melilla. El serbi ha pogut abandonar el partit pel seu propi peu i ja és a l'hospital

Després de tenir un ensurt cardíac el passat mes de març sense conseqüències, Dragisa Gudelj ha tornat a ser notícia pel mateix motiu. El jugador serbi del Còrdova CF, germà del sevillista Nemanja Gudelj, ha fet saltar de nou les alarmes aquest migdia en el duel que enfrontava el seu equip amb el Melilla.

Gudelj, amb un desfibril·lador automàtic implantat després del primer ensurt al març, ha tingut una altra parada cardíaca al minut 27 del matx que enfrontava els andalusos amb al Melilla. Afortunadament, el serbi ha pogut aixecar-se de manera casi immediata i ha estat substituït després que els seus companys demanessin ràpidament l'entrada de les assistències al terreny de joc. El jugador, després del desmai, ha demanat calma i ha abandonat el camp pel seu propi peu.

Després de l'incident, Dragisa Gudelj ha estat traslladat a l'Hospital de Melilla. El club andalús ha comunicat que el jugador "es troba bé", a falta d'ampliar-ne la informació.

Anar al contingut