FUTBOL

"Ningú té més ganes que jo de guanyar aquesta Champions"

Mariona Caldentey acaba contracte amb el Barça el 30 de juny, però assegura que aquesta incertesa no l'afecta ara que l'equip encara els moments claus de la temporada. La semifinal de la Champions arriba sense que ella ni Alèxia ni Lucy Bronze hagin firmat la seva renovació.

Jordi BentanachsActualitzat

Vuit jugadores del Barça van començar aquesta temporada sabent que potser seria l'última vestint de blaugrana. Oshoala ja ha marxat del club rumb als Estats Units, i Sandra Paños ha anunciat que canviarà d'aires a l'estiu. Altres han tancat la seva renovació, és el cas de Mapi León i Marta Torrejón. No se sap què passarà en canvi en els casos següents; Alèxia Putellas, Mariona Caldentey, Lucy Bronze i Gemma Font.

La davantera mallorquina, hores abans de l'anada del Barça-Chelsea, està segura que el fet de no saber on jugarà la temporada que ve no l'afectarà sobre la gespa en el tram final de temporada.

"Aquests partits òbviament són prou importants per tenir el focus on l'hem de tenir i vull guanyar la Champions amb el Barça aquest any. Ningú en té més ganes que jo."

Mariona Caldentey, amb només 28 anys, fa una dècada que vesteix de blaugrana, i en aquest temps s'ha convertit en una de les jugadores indiscutibles per als entrenadors que ha tingut.

"M'estimo molt el Barça, sóc culer al màxim, la decisió ja es prendrà, jo estic tranquil·la i el club també."

El Barça-Chelsea no és precisament nou. Ja es va donar a les semifinals de la passada temporada, sense anar més lluny: "Tant de bo acabi igual que l'any passat", diu Mariona. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut