Negociacions avançades entre Barça i Sevilla per la incorporació de Jules Koundé

L'operació està a l'espera de l'activació de les palanques i es podria tancar per 55-60 milions d'euros més un jugador
Redacció Esport3 Actualitzat

Jules Koundé s'apropa al Barça. El fitxatge del defensa de 23 anys és una prioritat per l'àrea esportiva i la seva concreció podria estar a l'espera només de l'activació de les palanques econòmiques. Les negociacions entre el club blaugrana, portades per Mateu Alemany, i el Sevilla estan avançades i tot fa pensar que Xavi podrà comptar amb el seu preferit per reforçar la posició de central, tot i que també pot exercir de lateral.

La incorporació es podria tancar per 55-60 milions d'euros, més un jugador que podria abaratir la compra. Qui tindria més opcions d'entrar en l'operació seria el lateral Sergiño Dest, però el nord-americà té el hàndicap que també es pensa en ell com a "cromo" per abaratir l'aterratge de Robert Lewandowski al Camp Nou. A Munic sempre l'han tingut en bona consideració. El portuguès Trincao, que torna de la seva cessió al Wolverhampton, o un exsevillista com Lenglet podrien ser-ne les alternatives. El periodista Lluís Canut ha explicat al programa "Onze" d'Esport3 que el nom d'Eric García també es va posar sobre la taula, però va ser desestimat pel director esportiu sevillista, Monchi.

Un altre dels punts forts de l'operació és la voluntat del jugador de venir. A més, el salari actual de Koundé és de 2,7 milions nets anuals, una xifra que es veuria incrementada a Can Barça.

El fitxatge més car de la història del Sevilla, pretès ara també pel Chelsea

Precisament el passat dimarts, Koundé va ser operat amb èxit dels seus problemes al pubis que arrossegava des de feia mesos, una intervenció que el tindrà de baixa entre 4 i 6 setmanes. L'internacional 11 vegades amb França, també pretès pel Chelsea anglès, ja va ser objectiu culer el darrer estiu. Ara com ara, la seva situació contractual l'uneix fins al 2024 al Sevilla, on va arribar amb 20 anys procedent del Girondins de Bordeus per 25 milions d'euros, convertint-se en el fitxatge més car de la història de l'equip andalús. Des d'aquell 2019 té una clàusula de 90 milions.

El central titular que desitja Xavi i que amenaçaria l'actual rol a la plantilla de Gerard Piqué, més a prop. 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut