Xavi, durant el partit contra el Celta
Xavi, durant el partit contra el Celta
Barça

El central que vol fitxar Xavi

Jules Koundé, del Sevilla, és el preferit per reforçar l'eix de la defensa. El principal obstacle és el preu, ja que els andalusos no el vendrien per menys de 60 milions d'euros

Jordi Grau / Francesc Latorre

De la mateixa manera que Xavi té claríssim que l'actual Gerard Piqué no li val per ser titular, el tècnic de Terrassa no té dubtes sobre qui s'hauria de fitxar per reforçar la demarcació de central. El favorit de l'entrenador blaugrana és Jules Koundé. Ho sap Mateu Alemany i ho sap Joan Laporta. El problema, el de sempre, els diners: el Sevilla, amb qui té contracte fins al 2024, no el vendrà per menys de 60 milions d'euros. Així que la incorporació del francès -que té 23 anys- passaria, sí o sí, per l'activació de les famoses palanques econòmiques i per fer lloc a la plantilla alliberant massa salarial.
 

Que Koundé sortirà del Pizjuán és pràcticament segur: el Sevilla vol fer caixa i el jugador ja ha expressat més d'una vegada les seves ganes de jugar en un equip més gran. I evidentment, el Barça no és l'únic pretendent: el Chelsea també ha apostat fort pel seu fitxatge i, per tant, a les oficines del Barça no es poden adormir si es vol fer realitat el desig de Xavi. 

Koundé estarà mig estiu de baixa

Però precisament aquest dimarts Koundé passa pel quiròfan per operar-se d'unes molèsties als isquiotibials que arrossega des de fa uns mesos. El temps de baixa podria rondar les 6 setmanes. Arribaria doncs molt just per poder començar la pretemporada amb el seu nou equip. I des d'Anglaterra, alguns mitjans expliquen que aquests problemes físics podrien fer que el Chelsea es repensés l'operació. 

En segon lloc a la llista de preferències de Xavi, hi ha el central del Nàpols Koulibaly, però el preu seria si fa o no fa el mateix. 

La posició de central és on més ball hi ha ara mateix perquè, paral·lelament, el Barça treballa per trobar sortida a Umtiti, Lenglet i Mingueza.

Quan la situació financera ho permeti, a més a més, es farà oficial la incorporació de Christensen, que arriba lliure precisament del Chelsea.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut