tenis

Nadal es prova a Barcelona i es troba un problema amb què no comptava

El tenista balear ha fet un test previ al Godó a la pista central del Reial Club de Tennis Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

Comprovar si persisteixen els problemes abdominals que va revelar el seu oncle Toni i que li han impedit ser a Montecarlo. Aquest ha estat l'objectiu del test que Rafa Nadal ha realitzat a la pista central del Reial Club de Tennis Barcelona, seu la setmana vinent del Godó.

El tenista balear ha aparegut sobre la terra batuda barcelonina acompanyat del seu staff, amb l'entrenador Carles Moyà al capdavant, per intercanviar cops amb David Jordà, número 298 del rànquing. El de Manacor ha tingut una posada en escena amb gest concentrat, atent als detalls d'una instal·lació que l'ha vist aixecar la copa en 12 ocasions. Per exemple, se l'ha vist renovar la cinta del mànec de la raqueta i arraconar la lona que tapa la pista.

Però un problema amb què no comptava el vencedor de 22 Grand Slams és la calor d'aquesta tarda d'abril a la capital catalana, propera als 20 graus. El sol que queia sobre Pedralbes l'ha obligat a treure's la samarreta interior i entrenar només amb màniga curta.

 

Esportivament, no se l'ha vist practicar el servei, un aspecte del joc que li fa notar molèsties. En funció de les sensacions que hagi tingut, en les pròximes hores anunciarà la seva participació o la seva baixa al torneig barceloní, com ha recordat amb aquesta piulada. 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut