Nadal, durant la roda de premsa
Nadal admet que la inactivitat l'ha afectat mentalment (EFE)
Tenis

Nadal: "Aquest pot ser el meu últim any a Barcelona"

El tenista manacorí diu que jugar el Godó és tot un regal per a ell, però admet que hi arriba sense la preparació desitjable

Redacció Digital Esport3Actualitzat

Rafa Nadal és a Barcelona i disputarà el Trofeu Comte de Godó. Però el manacorí reconeix que el jugarà molt curt de preparació i amb grans limitacions físiques. Per a ell, és tot just el segon torneig de l'any i des del mes de gener que no ha competit. Però ser present en el torneig del seu club és prioritari, perquè és conscient que no tindrà gaires més oportunitats de jugar davant del públic barceloní:

"Per a mi és un regal ser a Barcelona, però m'ho prenc com l'últim any aquí. Ara mateix tinc bones sensacions, però sé que el meu cos és el que posa el calendari."

Nadal s'ha entrenat aquests dies al Reial Club de Tenis Barcelona i s'hi ha trobat bé. És per això que, després de dos anys seguits absent, ha volgut ser sobre la terra batuda barcelonina, sabent que les seves aspiracions per guanyar el trofeu per tretzena vegada són molt limitades.

L'exnúmero 1 del món ha reconegut que tanta inactivitat per culpa de les lesions l'ha afectat mentalment, però sap que és llei de vida per als esportistes d'elit. 

"Vull anar dia a dia. Tinc dies molt dolents, però altres de més bons, que compensen els dolents. I ser a Barcelona i poder-me entrenar al costat de tants amics és una gran cosa. Per això soc aquí per competir, no pas per rebre cap homenatge."

El mallorquí, ara mateix número 644 del rànquing ATP, debutarà demà contra l'italià Flavia Cobolli, de 21 anys, número 62 del món. 

ARXIVAT A:
Rafa NadalBarcelona Open
Anar al contingut