Futbol

Morientes i Tavano donen l'ensurt del dia en retirar-se de l'entrenament amb molèsties

Els davanters del València Fernando Morientes i Francesco Tavano s'han retirat amb molèsties físiques, quan tot just portaven mitja hora d'entrenament, cosa que feia malpensar i preocupava molt els interessos valencianistes de cara al partit de diumenge contra el Reial Madrid. Després de la lesió de dimecres del golejador David Villa, que té escasses opcions de jugar davant de l'equip madridista, Morientes s'havia convertit en el principal referent ofensiu de l'equip i per un moment s'ha temut que també fos dubte. Finalment, tot ha estat un ensurt.

Actualitzat

Les alarmes a la ciutat esportiva saltaven quan Morientes, pocs minuts després de començar un partit d'entrenament, es posava la mà a la part posterior de la cuixa dreta i llançava, empipat, el peto a terra, abans de retirar-se als vestidors.

I quan tot just feia cinc minuts que Morientes havia abandonat la sessió, l'únic davanter "sa" que quedava a la plantilla, l'italià Francesco Tavano, rebia un cop al turmell dret i es veia obligat també a retirar-se de l'entrenament.

Tots dos jugadors han estat explorats després pels serveis mèdics del club, que han dictaminar que no era greu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut